lørdag den 29. januar 2022

Mollyrosenhoney schrunchie og Mollyrosenhoney facemask

 En schrunchie er et amerikansk ord for hårelastik. En hårelastik, og lige denne med sløjfebånd. Hvis man har langt hår, er det altid rart at have en god hårelelastik til lige, at få samling på håret i en fart.

Det kan være i mange situationer. Lige fra når man er i køkkenet og skal undgå hår i maden til man skal shine håret og stylingen op med en høj, flot hestehale og med en smuk hårelastik som pynter op og som passer i farven til tøjet.Jeg har designet denne skønne hårelastik som passer til den romantiske stil. 

Den er smuk og i et farveægte tryk. Nem at sætte håret op med, og behagelig at have på.

Designet kommer fra mit maleri ' Sensommer '.

Maleriet forestiller en blomst. Den er tegnet ude i en gårdsplads en sensommerdag. Derefter overført til lærredet og malet med akryl. Der er fremkommet et smukt maleri ud af blomsten, og det ville jeg gerne overføre til skønne varer.Ud af det er kommet denne skønne schrunchie og den lækre facemask samt mange andre produkter som kan ses på Mollyrosenhoney.gumroad.comMollyrosenhoney facemask er fremstillet i 100 % Polyester. Den er i et lækkert materiale med gode elastikker til ørene, og i et flot og farveægte tryk. Den kan vaskes ved 60 grader.

Den er behagelig at have på, også når man taler.Så er du ude efter en mere farverig hverdag med en smuk Premium facemask, som kan være et alternativ til den lyseblå standard-facemask, og som kan vaskes igen og igen, så klik ind på Mollyrosenhoney.gumroad.com for at se mere.
Den findes også i andre designs, og nye designs er på vej.


Tak for besøget!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar