søndag den 20. marts 2022

Mollyrosenhoney artprint og print med gode ord

At male et maleri.


Først se et motiv, f.eks en blomst ude i naturen. Tegne den med en blyant på et stykke papir. Prøve at få skygger og former på blade og stængler frem. Komme frem til, at skitsen er klar til at overføre på et lærred.
Tage lærredet, få farver og nuancer frem som baggrund. Lade det tørre, og så tegne blomsten op med et stykke kridt.
Få hele blomsten malet på lærredet med hvid maling, og derefter, når det er tørt farvelægge det i lige den farve der føles for. Få nuancer frem, former og skygger og evt. lidt mere baggrundsfarve hvor der mangler og hvor det giver den sidste balance i billedet. Til at nå dertil, at nu er maleriet færdigt.
Det er en rigtig dejlig proces. En proces der kan være kortvarig, men som også kan strække sig over flere uger. 


At det derudover er muligt, at designe og frembringe smukke og brugbare produkter med motiverne er en fantastisk gave.


At medbringe min Totebag med mit maleri som jeg har lagt tid, tanker og følelser i, på shopping, cafe'-tur, arbejde eller på udflugt og samtidig opleve, at denne Totebag er supergod og stærk kvalitet og trykket samtidig er meget farveægte, gør mig glad og stolt.


At have en hår-schrunchie som elastik til, at samle min hestehale med som jeg kan mærke, er i en solid og stærk kvalitet og i et flot farveægte tryk og mønster, gør mig også stolt og giver mig et indtryk af, at det her, disse lækre produkter kan jeg godt sende ud i verden, så andre mennesker kan få den glæde.At pynte mit rum med en af mine puder med kunsttryk, lyser rummet op og giver godt humør på grund af de skønne farver. At materialet og trykket og syningen samtidig er rigtig god kvalitet, giver mig en motivation for, at bygge videre, sende ud, designe nyt, give glæde og lys med farverne og motiverne.
Mange flere produkter er på vej. Produkter der er brugbare, i stærk og lækker kvalitet og i glade og smukke farver og motiver.


Som noget helt nyt, har jeg designet Totebags med flotte print og skønne farver med gode ord som giver glæde og god energi.


Følg med her på bloggen hvor min nye webshop bliver bygget mere og mere op. 
Følg også gerne bloggen ved at få en mail hver gang der er nyt.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar