Skøn og let Kirsebær Clafoutis sødet med kokossukker. Hurtig at lave og færdig efter 40 minutter i ovnen.
Spis den helst lun, og sigt lidt flormelis over ved servering.'
Kokossukkeret gør, at Claufoutis'en får en flot karamel-farve.
Du skal bruge:
325 g. udstenede kirsebær
100 g. sigtet hvedemel'
100 g. kokossukker
1 knsp. salt
3 æg
2 dl. sødmælk
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 180 grader varmluft
Smør en tærteform med smør
Fordel kirsebærrene i et lag i tærteformen.
Sigt hvedemel i en skål.
Tilsæt kokossukker, salt og æg og rør dejen glat.
Tilsæt mælk lidt efter lidt.
Rør dejen ensartet, og hæld den over kirsebærrene.
Sæt formen i ovnen i 40 min.
Tag derefter formen ud og køl af et øjeblik inden Claufoutis'en skæres i portions-stykker.
Sigt flormelis over hvert stykke.
Vidste du, at kokossukker indeholder Magnesium, Zink og B-viatminer og at kokossukker er lavet af nektar fra kokospalmens blomster?
Velbekomme <3
Ingen kommentarer:
Send en kommentar