lørdag den 2. april 2022

Kirsebær Clafoutis med kokossukker

 Skøn og let Kirsebær Clafoutis sødet med kokossukker. Hurtig at lave og færdig efter 40 minutter i ovnen.

Spis den helst lun, og sigt lidt flormelis over ved servering.'

Kokossukkeret gør, at Claufoutis'en får en flot karamel-farve.



Du skal bruge:

325 g. udstenede kirsebær

100 g. sigtet hvedemel'

100 g. kokossukker

1 knsp. salt

3 æg

2 dl. sødmælk


Sådan gør du:

Tænd ovnen på 180 grader varmluft

Smør en tærteform med smør

Fordel kirsebærrene i et lag i tærteformen.

Sigt hvedemel i en skål.

Tilsæt kokossukker, salt og æg og rør dejen glat.

Tilsæt mælk lidt efter lidt.

Rør dejen ensartet, og hæld den over kirsebærrene.

Sæt formen i ovnen i 40 min.

Tag derefter formen ud og køl af et øjeblik inden Claufoutis'en skæres i portions-stykker.

Sigt flormelis over hvert stykke.



Vidste du, at kokossukker indeholder Magnesium, Zink og B-viatminer og at kokossukker er lavet af nektar fra kokospalmens blomster?


Velbekomme <3




 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar