top of page

Æblesnaps med rosmarin og vanille

Skøn og velsmagende snaps af havens æbler og rosmarinstilke samt vanillestænger.



Til dette store glas har jeg brugt knap 3 liter Vodka.

Lad det stå og trække mindst 1 måned før det prøvesmages, og lad det så bare stå og blive bedre og bedre og mere smagfuldt jo længere tid det trækker.


Til dette store glas er der en praktisk tappe-hane, men har du et glas med tætsiddende låg uden tappe-hane, så brug i stedet en sauce-ske at tage snaps op med og skænke i et glas, og luk så hurtigt låget til igen.


Du skal bruge:


Æbler

Rosmarinstilke

Vanille-stænger

Vodka


Til dette store glas har jeg brugt:


10 æbler

5 store Rosmarin-stilke

2 Vanille-stænger

Knap 3 liter Vodka


Sådan gør du:


Skræl æblerne og skær dem i kvarte. Skyl Rosmarinstilkene.

Læg æbler og Rosmarin-stilke lagvis i et stort glas med tætsiddende låg, evt. patent-låg.

Først æbler, så Rosmarin-stilke, så æbler osv.

Skær et snit på langs i hver vanille-stang. Læg dem ned i glasset.

Fyld op med Vodka.


Rør rundt i blandingen, og læg låg på.


Lad det stå og trække mindst 1 måned før det første glas tappes eller skænkes.




God fornøjelse og Skål :)


20 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle