top of page

At male og skabe

At male et maleri.
Først se et motiv, f.eks en blomst ude i naturen. Tegne den med en blyant på et stykke papir. Prøve at få skygger og former på blade og stængler frem. Komme frem til, at skitsen er klar til at overføre på et lærred.

Tage lærredet, få farver og nuancer frem som baggrund. Lade det tørre, og så tegne blomsten op med et stykke kridt.

Få hele blomsten malet på lærredet med hvid maling, og derefter, når det er tørt farvelægge det i lige den farve der føles for. Få nuancer frem, former og skygger og evt. lidt mere baggrundsfarve hvor der mangler og hvor det giver den sidste balance i billedet. Til at nå dertil, at nu er maleriet færdigt.Det er en rigtig dejlig proces. En proces der kan være kortvarig, men som også kan strække sig over flere uger.At det derudover er muligt, at designe og frembringe smukke og brugbare produkter med motiverne er en fantastisk gave.At medbringe min Totebag med mit maleri som jeg har lagt tid, tanker og følelser i, på shopping, cafe'-tur, arbejde eller på udflugt og samtidig opleve, at denne Totebag er supergod og stærk kvalitet og trykket samtidig er meget farveægte, gør mig glad og stolt.


Se udvalget af Tasker og Totebags HER
At pynte mit rum med en af mine puder med kunsttryk, lyser rummet op og giver godt humør på grund af de skønne farver. At materialet og trykket og syningen samtidig er rigtig god kvalitet, giver mig en motivation for, at bygge videre, sende ud, designe nyt, give glæde og lys med farverne og motiverne.


Se udvalget af Puder, Tæpper, Vægpynt, Duge og Sengetøj HERAt klæde mig i det kunst jeg har lagt sjæl i at frembringe som en kjole, en bluse, et par bukser, et tørklæde, et par strømper eller et par sko gør mig så glad.Hvis man ønsker et unikt stykke tøj i smukke farvekombinationer er der rig mulighed for, at finde det i Mollyrosenhoney


Mange flere produkter er på vej. Produkter der er brugbare, i stærk og lækker kvalitet og i glade og smukke farver og motiver.
Som noget helt nyt er Mollyrosenhoney's udvalg udvidet med skønne øreringe, armbånd, tasker, solbriller, hatte, halskæder, sko, jeans, bluser og kjoler i Boheme-stil.Se udvalget af accessories HERMangler du et spændende sæt til en fest, en unik gave-ide', en sommer-kjole til ferien, et par skønne sko eller bare lidt godt til dig selv ?

Så tag et kig på Mollyrosenhoney.dk og se udvalget under WEBSHOPRigtig god fornøjelse! Og tak for besøget :)70 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle