Bella's Bed and breakfast Stevns

Opdateret: 11. nov.

Bella er en skøn og kær hvid Samojede-hund med et roligt og godmodigt blik og en flot tyk pels. Hun er glad for, at tage imod gæster og holder af, at sidde udenfor hoveddøren og nyde udsigten udover markerne.

Der er ikke noget at sige til, at hun holder af udsigten, for både udsigten henover markerne, de spredte gårde samt den helt specielle, flotte himmel over Stevns er helt unik.Bella bor i et smukt gammelt husmandssted med stråtag fra 1880'erne, der er beliggende midt i skøn natur i den lille by Arnøje.

Dette er Bella's Bed and breakfast Stevns, og det er opkaldt efter hende.


Bella's Bed and breakfast Stevns er et skønt sted omringet af marker og med en smuk og hyggelig arkitekt-tegnet have som er fyldt med hyggekroge, frugttræer, blomster, bede, store, flotte træer og flotte detaljer.

Husmandsstedet har omkring 250 m2 beboelse samt yoga/ motionsrum.


Her kan man finde ro og geare helt ned. Høre fuglesangen, suge indtryk til sig, dufte blomsterne samt nyde både flotte solnedgange og solopgange.Værtsparret Vagn og Birte byder velkommen når man ankommer til det skønne sted, og viser til rette i den hyggelige Bed and breakfast-afdeling som består af 2 flotte værelser i stueetagen og 1 stort flot værelse med køkken på 1.sal.Der er en skøn harmonisk indretning i alle rum hvor det ene værelse er holdt i blå nuancer, det andet er holdt i røde nuancer og det store værelse på 1.sal er holdt i råhvide og nougatbrune nuancer.

Der er desuden et dejligt badeværelse holdt i brune nuancer, med varme i gulvet og med flere store, bløde håndklæder. Der er TV, køkken med køleskab og mikroovn samt alt hvad man skal bruge af bestik og service.

Efter en god nats søvn vågner man op til at kunne kigge direkte ud i naturen, som er smuk og spændende lige meget om man vågner op til solopgang og fuglesang eller regn og snevejr.

Den mest fantastiske morgenmad med hjemmebagt brød som er blevet tilberedt af værtsparret af økologiske og lokale råvarer, bliver serveret til aftalt tid.

Morgenmaden er virkelig en fryd for både øjet og smagsløget samt for starten på dagen.
Efter den skønne morgenmad er der mulighed for, at tage ud på eventyr i området.

Der er masser af spændende oplevelser i vente på flotte Stevns.

Bare en køretur, cykeltur eller vandretur igennem de små landsbyer kan være en hel oplevelse.

Stevns klint som rummer spændende historie og som er optaget på UNESCO's verdensarvsliste er en attraktion, og et besøg værd.

Se desuden flere spændende ting at opleve HERKøge er den nærmeste købstad/handelsby og her når man til på 25 min. i bil fra Bella's Bed and breakfast Stevns.

Fra Køge er det desuden muligt, at tage toget til København på 45 min.

Nær Køge ligger den lille by Vallø som har en spændende historie samt en smuk slotspark.

Læs mere om slottets spændende historie HER.

Hertil tager køreturen i bil 20 min. fra Bella's Bed and breakfast Stevns.


Besøg også Næstved som rummer meget historie, har gode shopping-muligheder og kan byde på Bonbon-land og som er beliggende 45 km.fra Bella's Bed and breakfast.

Skovtårnet i Gisselfeld Klosters skov er endnu en mulighed for en spændende og unik naturoplevelse.På vejen til Næstved og Bonbon land kan Skovtårnet opleves efter en 30 minutters køretur fra Bella's Bed and breakfast Stevns.

Læs mere om Skovtårnet HER


Ranestedet, som er et Egnshus der i 1778 blev bygget af kalksten fra Stevns Klint er også en spændende mulighed.

Få en gratis rundvisning og hør om stedets historie. Se mere HER


Der er rig mulighed for unikke oplevelser i området omkring Bella's Bed and breakfast Stevns.


Et ophold på Bella's Bed and breakfast Stevns kan helt sikkert anbefales!Her er der virkelig mulighed for et skønt ophold. Ønsker du at læse mere eller booke et ophold, så klik ind HER

Tak for besøget!23 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle