E-bogen ' Sådan designer du dit helt eget unikke stykke tøj '.
top of page

E-bogen ' Sådan designer du dit helt eget unikke stykke tøj '.

D.22/7-23 har jeg lanceret min E-bog ' Sådan designer du dit helt eget unikke stykke tøj '.Det er en guide til hvordan du trin for trin tegner en blomst, og overfører den til et maleri som skaber motivet til det kunst-tryk, som du skal designe dit stykke tøj med.


Jeg har bygget min erfaring med design af tøj udfra mine egne malerier siden 2021, og har siden udviklet mine malerier og mine designs til det det er idag med en fyldt webshop der indeholder både kjoler, bukser, gamascher bluser, badetøj, jakker, kimono's, anorakker, strømper, tørklæder, muleposer, skuldertasker, sko, sengetøj, puder og meget mere.


Jeg har prøvet forskellige trykkerier der fremstiller produktet som print on demand som vil sige print på bestilling, og at produktet først bliver fremstillet lige efter bestilling.

Jeg har igennem tiden fundet frem til et trykkeri der laver virkelig fine ting i en god kvalitet. De har desuden et rigtig stort udvalg af produkter som man kan designe lige som man har lyst til.


For mig har det, at designe betydet en rigtig stor glæde. En glæde ved, at kunne skabe et maleri, bruge motivet til at skabe smukke designs lige efter mit hoved og så derefter, at kunne bestille produktet hjem. Selvfølgelig er det en fest når pakken ankommer og tøjstykket skal pakkes ud og prøves!


Jeg har malet i mange år. Forskellige motiver, forskellige stil-arter- men altid med glade farver og med akryl maling.

Ofte naivistiske malerier som f.eks huse med briller, min bil med briller, en måne med briller...men også landskaber og en del blomster.


De naivistiske malerier med f.eks huse og biler med briller er sjove, at kunne bruge til designs, men blomster-malerierne fungerer dog bedst og giver en smuk og feminin stil.


Det er skønt, at lege med farver, malerier og designs. At tage en blok papir og en blyant en dag, og gå ud i naturen eller i haven og sætte sig på en stol eller en træstub. Placere sig ved siden af en hybenbusk, et bed, en solsikke, stauder eller vilde blomster og tegne blomsterne af. Tegne blomsterblade, blomsterhoved, stilk og blade af. Finde ro, studere, tegne linjerne, tegne bevægelse i et blad. Nyde naturen undervejs. Måske få selskab af en brombasse, en hveps eller måske en kat der kommer forbi og hilser på.

Nyde vejret som det nu er.


Overføre tegningen til et maleri. Bruge timer på fordybelse og kreativitet.

Lave små fine detaljer, strøg og måske bittesmå prikker i midten af blomsterhovedet.

Lave det over flere dage. Gå til og fra, og tilbage igen.

Stå med det færdige resultat som der har været lagt sjæl i undervejs.

Designe sin egen kjole ud af det, eller bukser eller bluse eller et andet stykke tøj,

Det er fantastisk!Hvis du også vil lære hvordan man gør, er det muligt at downloade min E-bog til 79 kr.


Følg linket HER for at komme direkte til E-bogen.


Hvis du vælger, at investere i E-bogen, ønsker jeg dig rigtig meget god fornøjelse og hygge og glæde med den!


Tak for dit besøg på Mollyrosenhoney.dk
364 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page