Kirsebær Clafoutis

Opdateret: 17. jul.

Skøn og let Kirsebær Clafoutis. Hurtig at lave og færdig efter 40 minutter i ovnen.

Spis den lun, og sigt lidt flormelis over ved servering.'



Du skal bruge:

600 g. kirsebær med sten

200 g. sigtet hvedemel

200 g. sukker

2 knsp. salt

6 æg

3 dl. sødmælk


Sådan gør du:

Tænd ovnen på 180 grader varmluft

Smør en tærteform med smør eller olie

Fordel kirsebærrene i et lag i tærteformen.

Sigt hvedemel i en skål.

Tilsæt sukker, salt og æg og rør dejen glat.

Tilsæt mælk lidt efter lidt.

Rør dejen ensartet, og hæld den over kirsebærrene.

Sæt formen midt i ovnen i ca. 45 min.

Tag derefter formen ud og køl lidt af inden Claufoutis'en skæres i portions-stykker.

Sigt evt. flormelis over hvert stykke.




Velbekomme <3

8 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle