Kirsebær-muffins

Har du også kirsebær i haven?

Så prøv denne nemme opskrift på skønne, små muffins med friske kirsebær.

Pynt dem med hindbær eller andre bær og få en fin lille kage til servering eller til, at tage med til madpakken eller i picninc-kurven.

Start med at tænde ovnen på 180 grader. Til denne portion får du 15 muffins. Du skal bruge: 400 g. halve kirsebær 2 æg 75 g. sukker 2 spsk. olie 100 g. hvedemel

1 tsk. vanille-sukker 1/4 tsk. bagepulver

Skyl kirsebærrene og halver dem. Læg dem i en skål for sig. Pisk æg og sukker skummende. Tilsæt olie og rør rundt. Tilsæt mel og alle tørre ingredienser og rør blandingen godt. Tilsæt kirsebær og vend bærrene med dejen. Tag 15 muffinsforme og placer på en bageplade. Tilsæt 1 spsk. dej til hver muffinsform. Hvis der er dejrester, tilsættes dej der hvor der mangler lidt dej i formen. Sæt pladen i ovnen og bag 20-25 min. i en 180 grader varm ovn. Hold øje med kagerne de sidste minutter, så de ikke bliver for mørke. Lad kagerne afkøle.



God fornøjelse!


27 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle