Rustik æblesuppe

Æblesuppe er let at lave, og er en dejlig morgenret, forret eller dessert.



Til 3 kg. skrællede æblebåde skal du bruge:

3 liter vand

100 g. kartoffelmel

400 g. sukker


Sådan gør du:

Skræl æblerne, skær dem i kvarte og fjern kernehuset. Del dem i mindre både.

Hæld dem i en suppegryde eller stor gryde og tilsæt vand.

Kog æblerne op i vandet og lad det småkoge ved middel eller lav varme til de bliver kogt møre. Rør undervejs.

Når æblebådene er kogt møre, blandes kartoffelmel op med lidt vand i et krus eller en lille skål.

Rør kartoffelmelet i suppen lidt af gangen imens den småkoger, og imens der røres i suppen.

Lad suppen være rustik med stykker af møre æbler.

Server toppet med Creme Fraice og lidt drys af æblekagerasp.




Velbekomme!


16 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle