Vil du prøve noget nyt tilbehør til middagsretten, har du for mange agurker i køleskabet eller i drivhuset eller kender du allerede stegte agurker?
Du skal bruge:
Til 2 personer:
2 agurker
Olie til stegning
2 tsk. Paprika
2 spsk. fiskesauce
1/2 tsk. chilikerner
3 tsk. sukker
Salt og Peber efter smag
Sådan gør du:
Skyl agurkerne og skær dem i tynde skiver.
Varm olie op på en pande.
Brun agurkeskiverne og sørg for, at agurkeskiverne bliver adskilt under stegningen og ligger ved siden af hinanden.
Steg ved middelvarme.
Tilsæt Paprika og vend agurkeskiverne.
Tilsæt Fiskesauce og bland agurkeskiverne på panden. Sørg stadig for, at de er adskilt.
Steg agurkeskiverne og lad dem brune.
Tilsæt sukker og vend agurkeskiverne. Lad dem stege videre. Vend dem og lad dem være adskilt så de brunes på alle sider.
Kværn friskkværnet salt og peber over og smag til.
Spis agurkeskiverne som tilbehør til middagsretten.
Velbekomme