Stikkelsbær-coulis

Dejlig stikkelsbær-coulis som er skøn som topping på vanilleis eller youghurt.



Du skal bruge:


1 kg. stikkelsbær

500 g. sukker

1/2 dl. vand


Sådan gør du:


Rens og skyl stikkelsbærrene.

Hæld dem i en gryde og tilsæt sukkeret. Rør let rundt i blandingen.

Lad det stå i ca. 30 minutter.

Rens og skold et glas med tætsluttende låg.

Tryk bærrene let sammen med sukkeret mens der røres rundt.

Tilsæt vandet og bring bærrene i kog.

Lad det koge 4-5 minutter. Der røres rundt undervejs.

Tag gryden af varmen og hæld coulis'en i det rene og skoldede glas. Luk låget godt til.

Vend glasset på hovedet og lad det stå ca. 5 minutter.

Sæt glasset på køl og lad coulis'en sætte sig en dags tid inden det serveres.




God fornøjelse!

10 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle