Bellis-snaps

Den skønneste honning-agtige snaps får du når du kombinere de smukke Bellis-blomster med vodka.

Gør det til en total-oplevelse, og gå på jagt i haven eller i naturen omkring dig efter Bellis-blomster.

Hvis solen samtidig skinner, er det bare en herlig oplevelse.



Nip blomster-hovederne af stilken og fyld dem i et tomt syltetøjsglas, et patent-glas eller i et decilitermål. Pluk blomsterhoveder så det bliver til 2 - 3 dl. Bellis-blomsterhoveder.


Fjern stilken helt fra blomsterhovedet og fyld i et patentglas med låg.

Overhæld med 3,5 dl. vodka.

Luk låget og ryst blandingen.

Lad Bellis-snapsen trække ca. 1 døgn, og smag så på godterne.

Brug en fin sauceske til at hælde snaps i fine små glas.

Sigt blomsterhovederne fra hvis du syntes, og hæld snapsen tilbage i patent-glasset.

Pynt med en enkelt Bellis.

Nyd så snapsen og glæd dig over oplevelsen.

8 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle