Citronmelisse-snaps

Den dejligste, fine snaps med et grønligt skær får du ved, at plukke en håndfuld citronmelisse og overhælde dem med vodka.



Nyd et lille glas til ost, spegepølse, oliven eller bare fordi.

Glæd dig over naturen og hvor nemt den kan ombringes til noget herligt og smagfuldt.

Du skal bruge:

1 patent-glas med låg eller et renset stort ( syltetøjs, rødkåls eller andet -) glas med låg.

15 stilke Citronmelisse

4 dl. Vodka



Sådan gør du:

Pluk 15 stilke Citronmelisse. Husk at nyde naturen omkring dig imens.

Læg Citronmelisse-stilkene i glasset.

Hæld Vodka over.

Luk glasset og lad snapsen trække i 2-3 dage.

Når der skal smages på snapsen, så brug en lille sauce-ske og tag snapsen mens citronmelissen stadig er i.

Hæld i små fine glas og server.

God fornøjelse!

23 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle