Kylling med kinesisk blomme-sauce

Skøn kyllingeret til en lækker middag.

Spis den med ris eller kogte kartofler.



Nok til 2-3 personer.


Du skal bruge:

6 stk. kyllingeoverlår

Olie til stegning

1 løg i mellemstørrelse

2 forårsløg

2 tomater

Salt og peber

6 spsk. Kinesisk blomme-sauce - Find opskrift ved at trykke på den lille knap


Sådan gør du:

Løget snittes i tern. Olien opvarmes i wokpanden. Løget svitses i olien.

Forårsløgene skylles og renses. De snittes fint og tilsættes i retten.

Rør rundt i løgene og lad dem svitse.

Læg de 6 kyllingeoverlår ovenpå løgene i wokpanden, og lad dem svitse nogle minutter på hver side og brune.

Vend kyllingerne.

Dæmp varmen en smule.

Skyl tomaterne. Skær enden af. Del i 4 kvarte og tilsæt i retten.

Rør rundt i retten og lad alt brune og blive mørt.



Når kyllingeoverlårene er blevet brunet på begge sider efter ca. 10 minutter tages blomme-saucen frem.

Tag 1 spsk. blomme-sauce til hvert kyllingeoverlår og fordel ovenpå hvert stykke.



Efter et par minutter vendes kyllingeoverlårene rundt i retten.

Læg låg på gryden og lad retten simre ved lav varme i ca. 45 minutter.

Kog kartofler eller ris så de er klar til retten er klar.




Nyd retten i fulde drag!

13 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle